Categories Promo

Gorenje pokloni za srećan mladenački život

Iako su mladenčići pojedeni a kruna na prvu godinu braka stavljena, neki mladenci još uvek imaju razloga za slavlje. U okviru kampanje posvećene Mladencima, Gorenje je kroz platformu srecanbrak.rs uz zabavan i edukativan sadržaj, još jednom podržalo vrednosti bračnog života i zajednice.

promo

Pored aplikacije Kreiraj čestitku za mladence, poznatih misli o braku i zabavnih stripova, pokrenut je i nagradni foto konkurs za mlade parove na sajtu http://srecanbrak.rs. Originalna postavka, romantičnost, ambijent, kao i najlepši mladenački osmeh bile su kategorije po kojima su se birali pobednici.

Parovi koji su na najbolji način predstavili značenje srećnog braka, brojem glasova pratilaca i odlukom žirija dobili su epitet najboljih i zasluženo postali vlasnici Gorenje aparata za galete i mafine, dok je drugoplasirane mladence obradovao set Gorenje termos šolja.

Imena dobitnika objavljena su na sajtu srecanbrak.rs , a uz iskrene čestitke Gorenje se nada da će ovi mladi ljudi nastaviti da stvaraju svoju sreću u zajedničkom životu.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA