Categories Promo

Humanitarni događaj u Zemunu:Pokažimo da nam je stalo!

Kako bi se ukazalo na važnost samopregleda kod žena bez obzira na starosnu dob i skrenula pažnja javnosti na neophodnost zajedničke borbe protiv raka dojke, 2. juna, u 18.00 h u Kancelariji za mlade Zemun, organizuje se humanitarni roze događaj. O prevenciji, važnosti samopregleda i redovnih lekarskih kontrola, prisutni će imati priliku da čuju u izlaganju priznatih stručnjaka koji se svakodnevno susreću sa ovom značajnom temom. Nakon stručnog, u umetničkom delu događaja publika će moći da uživa u nastupu vokalne solistkinje, Andrijane Zimonjić i plesne grupe studija Fitness Mix.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da budu deo ovog humanitarnog događaja uz jedan poručen roze proizvod dobiće ulaznicu. Celokupan bruto profit od prodaje ovih proizvoda namenjen je Avon Akciji za borbu protiv raka dojke, sa ciljem da se obezbedi potrebna oprema za ranu dijagnostiku, podigne svest o važnosti prevencije i podrže programi koji pružaju neophodnu obuku i informacije ženama u borbi protiv raka dojke. Rezultat dosadašnjeg nesebičnog zalaganja naših Avon Dama i njihove posvećenosti Akciji za borbu protiv raka dojke u protekloj godini je i donacija u vrednosti od 4.489.000 dinara kliničko bolničkom centru „Dr Dragiša Mišović-Dedinje“ u Beogradu za kupovinu najsavremenije opreme za biopsiju dojke.

Kao kompanija koja je posvećena ženama, njihovom osnaživanju i boljem položaju u društvu, Avon je tokom prošle godine okupio tim volontera iz čitave Srbije. Оvaj prestižni tim Ambasadora humanosti osnovan je sa ciljem da osnaži žene širom Srbije i pomogne im u borbi protiv raka dojke i nasilja u porodici. Članovi tima domaćini su specijalnih humanitarnih akcija u svojim gradovima, na kojim će posetioci moći da čuju dobru muziku, budu deo zabavnog, kulturnog, edukativnog programa, ali i pre svega pomognu ženama kojima su pomoć i podrška neophodni!
Nakon humanitarnih događaja u Futogu, Loznici, Bačkoj Palanci, Kraljevu, Lazarevcu, Aranđelovcu, Beogradu i Užicu slede humanitarne akcije i u drugim gradovima Srbije.

Ovo je idealna prilika da svi zajedno pošaljemo jedinstvenu poruku i otkrijemo ženama koje nam čine život lepšim koliko nam znače!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA