Categories Promo

Imaš samo jednu priliku za dobar prvi utisak: Iskoristi je uz Anew Perfect Skin liniju

O ne, koliko je sati?! Budilnik je zvonio, ali ga ti nisi čula. Uspavala si se i ako ne kreneš odmah, zakasnićeš na razgovor za posao. Naravno da želiš da izgledaš savršeno i ostaviš najbolji utisak, ali podočnjaci u ogledalu i raščupana kosa te podsećaju na vikend i izlaske, dok sat otkucava i vreme curi.

Ne brini – udahni duboko, a Avon će ti pomoći da za samo nekoliko minuta postigneš savršeno izdanje. Ne veruješ? Uključi štopericu, jer je Anew Perfect Skin linija ono što ti treba da postigneš instant rezultate – osvežiš kožu, pružiš joj dovoljno hidratacije, umanjiš crvenilo, prikriješ sve nesavršenosti i daš završni mladalački sjaj.

Prvo, brzim tapkanjem nanesi Anew Perfect Skin hidrirajući tretman za lice koji će u trenu vratiti neophodnu energiju koži i pružiti efekat blistavosti i umanjiti vidljivost pora. Kako bi prekrila nesavršenosti i dodatno ujednačila ten, nanesi Anew Perfect Skin BB kremu koja će učiniti da koža izgleda kao da je provučena kroz foto filter i spremna si da u potpunosti zablistaš na razgovoru za posao.

Nabaci osmeh, ruž na usne i samopouzdanje, koža ti je već savršena! Vreme stop! Anew Perfect Skin je pravi izbor, jer ne postoji druga prilika za ostavljanje prvog utiska! Proizvode iz Anew Perfect Skin linije možete pronaći u Avon brošuri koja važi od 24. maja, kao i na sajtu www.avon.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA