Categories Promo

Imlek obradovao đake prvake

Povodom početka školske godine, Imlek je donirao Moja Kravica sveske i Moja Kravica mlečne paketiće đacima prvacima na području Vojvodine, centralne Srbije i Beograda.

Prvi dan đačkog doba,prvaci izbeogradske škole “Nikola Tesla” u Vinči, proveli su u druženju sa predstavnicima kompanije Imlek, koji su im poželeli srećan polazak u školu, dobre ocene i mnogo lepih uspomena iz školskih klupa, kojih će se sećati čitavog života.Pored Moja Kravica sveski,u koje će upisati prva slova i brojeve, najmlađi osnovci uživali su iu omiljenim mlečnim proizvodima, Moja Kravica čokoladnom mleku i Moja Kravica Milkšejku.Imlek je još jednom pokazao da posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u podršci najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.

„Tradicionalno, i ove godine, povodom početka škole obradovali smo veliki broj đaka prvaka omiljenim Moja Kravica proizvodima. Ovo je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija koje Imlek već godinama sprovodi u cilju podrške razvoja i edukacije najmlađih osnovaca. Moja Kravica sveskama i Moja Kravica mlečnim paketićima poželeli smo srećno i uspešno školovanje đacima koji su ove godine prvi put seli u školske klupe, u nadi da će ih iz godine u godinu biti sve više“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imlek-a.

„Prvi školski dani su veliki izazov za svako dete, upravo zbog toga važno je da im u tim danima izmamimo osmeh i učinimo ih radosnima. Zahvaljujemo se Imleku na tradicionalnoj akciji u kojoj su i ove godine uživali mnogi prvaci. Time jejoš jednom pokazao kako se ponaša društveno odgovorna kompanija.Nadam se da će i druge kompanije slediti njihov primer i politiku društvene odgovornosti usmeriti ka deci, školama iobrazovanju“, rekao je Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA