Categories Promo

Kako biti najbolja mama tinejdžeru?

Biti majka je izazov u koji se svesno upuštamo, ali možda i ne toliko svesne svih situacija u kojima ste podrazumevano pametnije, iako to nekada ne umete da budete. Demonstracija sile i prikrivanje straha isticanjem autoriteta nije preporučljivo rešenje, posebno ako se hvatate u koštac sa, u vašim očima jednostavnim, a zapravo vrlo kompleksnim i kompetentnim „protivnikom“ zvanim tinejdžer.

Razvijene su čitave filozofije o tome na koji način im treba pristupiti, da li ih ohrabrivati ili krotiti, da li to rezultira razmaženošću ili frustracijom i na kraju je svim majkama, roditeljima uopšte, ostavljeno pitanje: da li je danas moguće odgajiti i vaspitati pravično, vaspitano i uspešno dete?

Koliko biste voleli da, pored toga što na njih nekad ostavljate takav utisak, zapravo zaista razumete vašeg tinejdžera? Da čujete kako se hvali svojim drugarima kako ima super mamu koja mu je najbolji prijatelj? Da dolazak društva u vašu kuću ne podrazumeva da vi niste tu već upravo suprotno? Da sa vama iskreno podeli sve svoje probleme, strahove i uspehe? Da, zvuči kao najlepša bajka za sve mame ovog sveta, ali, moguće je. Verovale ili ne, u tome vam može pomoći jedan od najpoznatijih napitaka sa ukusom narandže na svetu – Fanta. Kako to Fanta, osim što može da vas osveži, može da vam pomogne da budete najbolja mama tinejdžera na svetu? Jednostavno! Gde su tinejdžeri?

Na svojim Instagram, Snapchat nalozima i You Tube kanalima. Koga prate? Najzanimljivije svetske ličnosti, svoje vršnjake i influensere iz sfera koje ih zanimaju. A gde je Fanta? Svuda gde su tinejdžeri, jer su je oni preuzeli, znaju šta žele i to i dobijaju. Potražite vašeg tinejdžera tamo gde su ostali, a vi možete postati jedna od prvih mama koja će biti tagovana na slici svog tinejdžera držeći Fantu u ruci zajedno sa njim, osvojiti pregršt lajkova, ali, čak i ako oni izostanu, jedan je siguran, onaj najvažniji, veliki lajk vašeg deteta za trud, za vreme uloženo u otkrivanje onoga što on voli, za suptilan pristup njegovom svetu i interesovanje za ono što ga čini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA