Categories Promo

Kosa puna života: Nivea Hairmilk + POKLON!

Svojom novom plavom linijom proizvoda za negu kose, NIVEA kombinuje preko 100 godina stručnosti u oblasti nege kose sa poslednjim inovacijama kako bi vašoj kosi udahnula novi život.


Bilo da odvojite vremena da ugađate svojoj kosi pakovanjem, uživate u umirujućoj masaži temena, ili jednostavno pratite svoju uobičajenu rutinu za ulepšavanje šamponom i balsamom, nega kose je vrlo važna mnogim ženama. Ali kako su ljudi prali i negovali kosu pre više od veka?

Još 1912. godine NIVEA je pomagala ženama da imaju lepu, negovanu kosu koja izgleda zdravo i to uz pomoć proizvoda koji deli ime sa poslednjom NIVEA inovacijom: Hairmilk mlekom za kosu. Njegova formulacija istovremeno je blago čistila i dubinski negovala kosu. U to vreme ovo je bila značajna inovacija jer je većina proizvoda za negu kose bila prejaka za svakodnevnu upotrebu. Inspirisana sopstvenim nasleđem, a vođena svojom stručnošću i anketiranjem potrošača, NIVEA danas lansira novu NIVEA Hairmilk kolekciju.
Najbolji NIVEA sastojci za regenerisanu kosu punu života


Formulacija nove Hairmilk kolekcije (šampon i balsam za negu kose) pruža suvoj i oštećenoj kosi sve što joj treba tako što je regeneriše, a ne čini je teškom – prava revolucija u oblasti oporavka kose! U samoj osnovi formulacije nalaze se mlečni proteini, prirodni sastojci koji jačaju kosu iznutra, dubinski je regenerišu i čine primetno gipkom. Eucerit®, takozvani „lepi vosak” čiji je NIVEA kreator i vlasnik, dobija se iz prirodnog vunenog voska i kosi daje prelepi sjaj. Dok je dubinski, ali blago čisti, inovativna formulacija ojačava unutrašnjost kose i pruža joj snagu i volumen.

Lagana, mlečna formulacija nežno obavija svaku vlas kose. Potrošači su potvrdili da je ovo više od običnog šampona jer kosa dobija sve što joj je potrebno i udahnut joj je nov život.
NIVEA put do najbolje nege: regeneracija kose koja je ne čini teškom zahvaljujući proizvodima posebno prilagođenim svakom tipu kose.

NIVEA iz korena menja ovu kategoriju tako što postaje prvi brend na masovnom tržištu koji nudi proizvode za negu kose prilagođene svakom posebnom tipu kose. Pošto je u bliskoj komunikaciji sa svojim potrošačima, NIVEA je anketirala mnogo žena kako bi kreirala novu Hairmilk kolekciju. I zaista, nije svaka kosa ista. Kosa može da ima raznoliku strukturu i njene fizičke karakteristike mogu značajno da variraju u zavisnosti od debljine vlasi neke osobe. Ovo je naročito bitno u slučaju suve i oštećene kose, kada moramo da izaberemo nivo nege u skladu sa tipom naše kose – normalnom, tankom ili gustom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA