Categories Promo

“Lindex” podrška borbi protiv raka dojke

Kompanija “Triple Jump”, franšizni partner brenda “Lindex” u Srbiji i ove godine nastavlja saradnju sa Institutom za onkologiju i radiologiju Srbije. U periodu od 19. oktobra do 01. novembra, 10 posto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja žena i veša brenda Lindex, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Foto: Promo
Foto: Promo

“Veoma smo ponosni da već drugu godinu za redom sarađujemo sa Institutom. Veliki broj naših kupaca i zaposlenih su žene koje nas inspirišu na društveno odgovorno ponašanje, podršku ženama i borbu protiv raka dojke. Zbog toga, želimo da pomognemo da se podigne svest o ovoj zloćudnoj bolesti i da pozovemo sve naše kupce da zajedno pošaljemo poruku podrške svim ženama koje se bore sa rakom dojke. “Lindex” kampanja putem mode pokazuje kako stil, izražen kroz odevne komade može da osnaži ženu i podrži njenu različitost. Upravo zato su za zaštitna lica Pink kolekcije izabrane plus-size modeli Ešli Grejem i Kendis Hafin, kao i top modeli Alek Vek, Toni Garn i Kora Emanuel”, izjavila je Jelena Zorica, brend menadžer Lindex Srbija.

Lindex događaj

Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje kompanije “Triple Jump” i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratio i načelnik hirurgije Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, dr Srđan Nikolić, koji je istakao važnost podrške u poboljšanju uslova u ovoj ustanovi. Pored njega, zvanicama se obratila i Gorica Nešović, poznata radijska novinarka, istakavši važnost lepote poklanjanja na koju “Lindex” kroz ovu akciju podstiče i svoje kupce.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ujedno “Lindex” je u znak borbe protiv raka dojke predstavio i svoju novu kolekciju pod nazivom “Pink”, a koja će biti dostupna u prodaji u svim “Lindex” prodavnicama u Srbiji od 19. oktobra 2016. Ešli Grejem, jedno od zaštitinih lica ove kolekcije poslala je poruku svim ženama i objasnila šta za nju znači učešće u Lindex kampanji: ”

“Neke žene bliske meni i mojoj porodici obolele su od raka dojke i borile se s njim. To je stvar koja zahteva pažnju, a budući da smo zajedno jači, verujem da zajednički možemo da se borimo protiv toga”, objasnila je Grejem.

Foto: Promo
Foto: Promo

2 komentara

  1. Zenama je u tim trenucima nekad potrebna samo lepa rec,dodir,kompliment…da bi krenula dalje,podigla glavu i nekako uspela da nadje nacin da nastavi dalje.Samo ona koja je prosla kroz tu borbu pre svega sa samom sobom,zna koliko je mucna i iscrpljujuca,zbog toga je svaka ovakva akcija koja joj pokazuje da nije sama,neprocenjiva!Vaznije i od tog novca koji jeste preko potreban,ali ne i sustinski najbitniji,jeste podrska i razumevanje!

  2. U oktobru se uvek vise govori o raku dojke. Medjutim, potrebno je da se o tome govori cele godine. Postoji veliki problem o kome se ne govori, a to je da nema dovoljno onkologa u zdrastvenim ustanovama i da su duge liste cekanja na intervencije. Potrebno je da se govori o pravim problemima i da se nesto sustinski menja. Da se ne dogadja da pacijentkinje napokon uspeju da dodju na kontrolu a oni joj kazu: “Sta si cekala do sada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Takođe zanimljivo!