Categories Promo

L&Z i Cineplexx vas pozivaju na Ladies Night i film “Baš sam lepa”

Drage dame, sjajan provod očekuje vas u bioskopima Cineplexx u četvrtak 3. maja od 20 časova, na Ladies night događaju specijalno namenjenom vama! Pokloni, osveženje i urnebesna komedija „Baš sam lepa” garantuju odličnu zabavu! Karte za Ladies night događaj uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa! Naše drage gošće uživaće u ukusu ohlađenog Fuzetea-a sa ukusom manga kao i prelistavanju magazina Lepota i zdravlje koji očekuje sve posetioce uz kupljenu ulaznicu, a najsrećnije dame obradovaćemo poklonima kozmetičke kuće AFRODITA. U saradnji sa Gigatronom, Remington će obradovati sve posetioce događaja vaučerom za popust, dok će tri dame u svakom bioskopu sa najviše sreće dobiti na poklon po jedan uređaj.

Magazin Lepota i zdravlje će obradovati sve dame u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa besplatnim primerakom njihovog poslednjeg izdanja.
Za vaš izgled pobrinuće se i frizerski saloni Češalj i makaze, koji će najsrećnije dame u Beogradu nagraditi poklon vaučerima za feniranje.
Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

Trejler filma „Baš sam lepa” 

Ovaj Ladies night je događaj koji se ne propušta, jer se svaka dama bar na trenutak osećala kao i naša glavna junakinja! Garantujemo vam odličan provod, vrhunsku zabavu i poklone koji će oduševiti i najizbirljivije dame! Karte za Ladies night i film „Baš sam lepa” uveliko u prodaji na blagajni bioskopa! Vidimo se!

***Pratite naš portal 30. 04. i imaćete priliku da osvojite karte za film “Baš sam lepa”!

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA