Categories Promo

Muzika i moda udruženim snagama napravili pravi spektakl

Sinoć je u prepunoj Sali Beogradske Filharmonije, u organizaciji agencije FABRIKA, održan humanitarni, kulturno modni događaj kao nastavak serijala MUZIKA&MODA, ovog puta sa svetskim umetnicima iz regiona, sa prvenstvenim ciljem da se promoviše klasična muzika koja kod nas, pre svega u medijima, nema mesto koje zaslužuje.

promo

Učesnici su bili modni kreator Boris Čalić, Olgica Gjorgieva, Aleksandar Simić kompozitor i pijanista, čelistkinja Jelena Mihailović, modni kreator Ivica Skoko, pijanista Ratomir Martinović pijanista , Verica Rakočević i mnogi drugi.

Predstavljanjem ovih vrhunskih umetnika koji su sinoć pokazali zbog čega su izuzetno cenjeni u inostranstvu i širom sveta želimo da nametnemo prave vrednosti. Svi umetnici su ispraćeni gromoglasnim aplauzom publike koja je željna kvalitetnog kulturnog programa.

Kao i svi događaji koje agencija Fabrika organizuje u poslednjih pet godina, i ovaj je bio posvećen deci Prihvatilišta, kako bi u toku Uskršnjih praznika imali sve što im je potrebno.

Sinoćno veče je obeležila vrhunska umetnost za koju se borimo, ali i predivno druženje. Događaj je bio humanitarnog tipa, tako da su svi umetnici učestvovali bez honorar sa željom da ucine srećnom decu Prihvatilišta. Aleksandar Simić je jednu svoju kompoziciju posvetio deci Prihvatilišta.

Na događaju su bili prisutni brojni ambasadori USA, Kanade, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore….Kao i Marina Maljković, Peca Popović, Aleksandar Radojičić, Dijana Đoković.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA