Categories Promo

Načinite prvi korak, jer svako putovanje njim počinje

U ovo doba godine većina nas priželjkuje more i sunce, kao i uživanje u nekoj opuštajućoj muzici na plaži. Iako leto još zvanično nije počelo, kada zažmurimo možemo da čujemo šum talasa, osetimo pesak pod nogama i so na koži. Ipak, koliko god da je planiranje godišnjeg odmora zabavna aktivnost, sa sobom nosi značajne izdatke, posebno za porodice.

Zato je jako važno pažljivo i dobro isplanirati troškove, u čemu će vam umnogome pomoći činjenica da Banca Intesa kreditnim karticama možete da platite turističke aranžmane na do 12 rata, bez kamate u preko 170 turističkih agencija. Pored uplate samih aranžmana, pozamašni su troškovi i pripreme za putovanje – kupovina odgovarajuće garderobe i kozmetike, kao i troškovi na samoj destinaciji.

To su sve situacije u kojima ćete biti srećni što je uz vas omiljena kreditna kartica – bilo da odaberete Mastercard, American Express ili Visa, možete ih koristiti u zemlji i inostranstvu, kao i da plaćate na rate bez kamate na više od 6.000 prodajnih mesta u zemlji, a do kraja godine vas očekuju popusti i do 25 odsto, u brojnim prodajnim objektima partnera u zemlji.

Kako biste se osećali bezbedno, na kojoj god da ste destinaciji, uz Mastercard Gold i Visa Gold kreditne kartice na poklon dobijate putno zdravstveno osiguranje na području Evrope, a uz American Express Gold i American Express Green kreditne kartice putno zdravstveno osiguranja za ceo svet. Dodatno, sve kreditne kartice Banca Intesa možete koristiti širom sveta, u restoranima, hotelima, spa centrima i rent-a-kar agencijama. Ostalo je još da spakujete kofere i da se uputite ka omiljenoj destinaciji u kojoj je dopušteno samo uživanje – ka vašem svetu mogućeg. Buon viaggio!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA