Najzad smo saznali odgovor na pitanje “What’s Next?”

by | april 9, 2017

Odavno neka promocija nije izazvala toliko interesovanje pre no što će se održati, kao što je bilo jučerašnje predstavljanje neXt Smoothie-a. Kada su, pre nedelju dana, novinari i influenseri dobili pozivnicu u kojoj je pisalo “Otkrij lakši način da uživaš u sočnom voću. Vidimo se 7. aprila na parkingu kod Sava centra”, krenula su nagađanja – gde nas vode? Mada se obično sve marketinške tajne brzo otkriju, ovog puta smo tek pred ulazak u mini buseve saznali da idemo u Sremske Karlaovce.

Piše: Brankica Treskavica


Jedino što u petak nije bilo lepo, ali na to organizatori nisu mogli da utiču, bilo je vreme. Sve ostalo je bilo osmišljeno tako da svima bude zanimljivo. Zabava je počela još tokom puta, kad je organizovano “takmičenje” u ljuštenju jabuka.

Restoran “Pasent”, koji se nalazi na samoj obali Dunava, toliko nam se dopao, da mnogi od nas planiraju da ubrzo ponovo dođu u njega. Novi Next proizvod su nam predstavili Tamara Dragičević i Nikola Đuričko, a prvi utisak je bio – ovo je super! Dodatni plus je što je reč o brendu koji je odavno stekao poverenje potrošača, pa znamo da je reč o proizvodu koji, zaista, sadrži samo voće.

„Ličnu kartu“ smutija dala je prof. dr Gordana Ristić: “Neophodno je da u svakodnevnoj ishrani povećamo unos voća, a neXt Smoothie je dobro rešenje za međuobrok, jer sadrži presovano i ceđeno voće, bogat je vlaknima i omogućava da se na najjednostavniji način unesu nutrijenti voća. Kako neXt Smoothie ne sadrži vodu, arome i šećer, može da zameni dve porcije voća dnevno“.


Takmičarski duh je ponovo oživeo kada su formirane tri ekipe, koje su pravile svoje verzije smutija, s tim što blenderi nisu radili na struju, već ih je pokretala energija koju su, “vozeći bicikle” proizvodile vođe timova. Dok su oni spajali voće po nekim svojim pravilima, mi smo birali naše favorite – jednima se “na prvi gutljaj” više dopala kombincija mango, narandža, marakuja, banana, jabuka i limun, a drugima crveno grožđe, borovnica, malina, jagoda, banana, jabuka i kruška.