Categories Promo

Napravite planove za vikend: Porodična šetnja na Fruškoj gori 20. maja!

Da li ste znali da se uskoro obeležava Svetski dan porodice? Naravno, svi se mi trudimo da svojim najbližima ljubav pokazujemo svakodnevno, ali zašto ne bismo baš ovaj dan iskoristili kao povod za zajedničku aktivnost koja će nas napuniti pozitivnom energijom? Evo šta imamo u vidu…

Naši prijatelji iz Planinarsko-smučarskog društva Železničar iz Novog Sada i ove godine organizuju porodičnu šetnju na Fruškoj gori.

Šetnja obuhvata stazu dugačku 4 ili 7 km, u zavisnosti od raspoloženja, a tokom nje obići ćemo Popovičko jezero, Perinu pećinu i vidikovac Orlovo bojište. Uz to, imaćemo priliku da učestvujemo na edukativnoj radionici Jestive/Nejestive pečurke (u toku same šetnje), kao i u Igrama bez granica, namenjenim i najmlađima, ali i starijima. I, na kraju, očekuje nas i ručak u planinarskom domu PSD Železničar Novi Sad, a na jelovniku – fruškogorski paprikaš od  pečuraka! Kako vam zvuči naš plan?

Celokupan program izgleda ovako:

START: Nedelja, 20. maj, u 11.30 h, ispred doma PSD Železničar, Novi Sad, Popovica, Fruška gora.
STAZA: Popovičko jezero – Perina pećina – vidikovac Orlovo bojište.
PAKET OBUHVATA: • Šetnju od 4 do 7 km (u zavisnosti od raspoloženja grupe) • Obilazak Popovičkog jezera, Perine pećine i vidikovca Orlovo bojište • Edukativnu radionicu – JestiveNEJestive pečurke (u toku šetnje) • Sportska zabava Igre bez granica • Klopu – Fruškogorski paprikaš od pečuraka • Slobodne aktivnosti u prirodi
CENA PAKETA PO OSOBI: Odrasli 450 dinara / deca 350 dinara (treće dete gratis). Plaćanje: na dan šetnje.
NAPOMENA: Kako bi smo izbegli nepotrebnu gužvu, molimo vas da svoje učešće potvrdite klikom na link, a samim tim ste nama olakšali nabavku namirnica koja je potrebna da bi Vaš užitak bio kompletan.
Prijave za ručak ovde.
ORGANIZATORI PIKNIKA: PSD Železničar Novi Sad, Adrenalin park Zemlja čuda, Školica Sporta OLEE

Očekuje nas mnogo smeha, druženje i dobra muzika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA