Categories Promo

Ne propustite: Elemental u Beogradu

Zagrebački bend Elemental ponovo će obradovati fanove u Srbiji 10. marta koncertom u beogradskom Centru za kulturu “Božidarac”. Ovaj bend koji kritičari i publika nazivaju jednim od najboljih u regionu, predstaviće pesme sa poslednjeg albuma “Vertigo”.

Elemental je poznat kao bend sa specifičnim stilom u kojem kombinuju rep, fank, rok i neosoul, ali i po energičnim i originalnim nastupima. Poslednji put u Beogradu nastupili su prošle godine na Kalemegdanskoj tvrđavi, kao predgrupa tragično preminuloj Ejmi Vajnhaus, kada su uprkos svim okolnostima koje su pratile to veče, održali koncert za pamćenje pred 20.000 ljudi.

Ovoga puta podrška će im biti pančevački bend Iskaz, sa kojima su sarađivali u duetu “Staklena sećanja”, i koju će na beogradskom koncertu prvi put izvesti uživo.

Ovo će svakako biti jedan od najboljih koncertnih dešavanja u Srbiji ove godine, pa požurite na neko od Card Service prodajno mesto, i nabavite karte koje u pretprodaji koštaju 800 dinara, ili ih rezervišite putem sajta tickets.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA