Categories Promo

Nuxe Crème Fraîche® de Beauté: Prepustite se užitku prijatne svežine!

Nova i još savršenija Nuxe Crème Fraîche® de Beauté linija za intenzivnu hidrataciju kože omogućava dehidriranoj i osetljivoj koži 48-časovni hidrataciju i štiti od zagađenja iz okoline.

U čemu je njena tajna?
U jedinstvenoj kombinaciji biljnih mleka i visokotehnološkog ekstrakta dobijenog iz crvene alge s Baltičkog mora. Nuxe koristi biljna mleka bagrema, žutog graška, zelenog čaja, badema, zobi, kokosa i soje, od kojih svako poseduje jedinstveno bogatstvo sastojaka za hidrataciju i omekšavanje kože.

Na koliko nivoa biljna mleka i ekstrakt alge deluju?
1. Na površini. Biljna mleka jačaju hidrolipidni sloj kako bi pomogla koži da delotvornije očuva molekule vode.

2. U spoljašnjem sloju epiderma. Ova mleka i ekstrakt alge pojačavaju prirodni hidratantni faktor kako bi delotvorno zadržali vodu.

3. U srednjim slojevima. Ekstrakt alge pomaže ojačanje uskih čvorova odgovornih za prirodno ‘zaključavanje’ kože i sprečavanje dehidracije.

4. U dubljim slojevima. Ekstrakt alge povećava prirodnu proizvodnje epidermalne hijaluronske kiseline. Naučna istraživanja su pokazala da epiderm sintetiše četiri puta više hijaluronske kiseline nego derma. Epidermalna hijaluronska kiselina ima signalnu ulogu – obnovlja i organizuje ćelija kože, a pruža i hidratantne i obnavljajuće efekte.

5. U koži. Crème Fraîche® de Beauté formule dodatno su obogaćene šećerima pšenice i drveta koji povećavaju prirodnu proizvodnju GAG molekula, omogućavajući izvanćelijskom matriksu da upije vodu.

Da li je anti-pollution delovanje Crème Fraîche® de Beauté linije klinički dokazano?
Nuxe je angažovao usluge nezavisne laboratorije koja je sprovela anti-pollution testiranje, bez presedana pod stvarnim uslovima u središnjem Parizu, tokom vrhunca zagađenja usred leta. Ovaj test pokazao je četiri puta jači efekt štita od zagađenja iz okoline, uz korišćenje nove Crème Fraîche® de Beauté.

Zašto nam se još dopada?
Nova Crème Fraîche® de Beauté dolazi i s novim, neponovljivim i kompleksnim mirisom koji oduševljava svojim cvetnim potpisom odmah po nanošenju. Mirisni ples čine gornje note frezije i petitgraina (list gorke narandže), srednje cvetovi narandže i latice jasmina, dok su bazne note upravo drvene. Njene mirisne note su vešto usklađene kako bi kreirale harmoničnu modernu i ženstvenu reinterpretaciju originalnog mirisa ove kultne linije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA