Categories Promo

Održan 24. “Dan za vas”, a glavna poruka je: “Lepa žena je ona koja inspiriše druge”

“U trendu je nov model lepe žene – a to je ona koja inspiriše druge žene” – poručila je Dragana Jovanović, renomirani life, health i business coach i trener za lični razvoj, na 24. “Danu za vas”, održanom na splavu Port by Community. U okviru glavnog panela “Lepota je u vama”, učestvovala je i i glavna i odgovorna urednica “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrk, povodom 200. broja magazina koji se bavi važnim ženskim pitanjima.

Foto: Igor Prusac

Pored Lidije Ćulibrk, o unutrašnjoj lepoti žene govorile su i Marina Kosanović, dugogodišnji medijski ekspert i urednica, Snežana Dakić, tv autorka, novinarka i urednica, Vera Nikolić, glavna urednica tematskih web sajtova Adria Media Group, kao i sama Dragana Jovanović. Dame su na panelu, koji je moderirala novinarka i PR Saša Simović, otvoreno diskutovale o tome šta je stvarna ženska lepota, kako mediji grade mit o ženskoj lepoti i kako on utiče na samopouzdanje žena, ali i o tome do koje mere su selebritiji postali glavni influenseri. Glavna i odgovorna urednica “Lepote i zdravlja”…

Foto: Igor Prusac

Zanimljive radionice održali su i modni konsultant Ašok Murti i prof. dr Svetlana Stanišić, profesorka na Univerzitetu Singidunum.
Nedeljno druženje sa Draganom Jovanović i njenim gostima predavačima potrajalo je do večernjih časova.

Foto: Igor Prusac

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA