Categories Promo

Oplemenite svakodnevnu beauty rutinu: Nivea ulje i losion za prelepu i blistavu kožu + POKLON!

Formulacija bogata uljima pruža dubinsku negu koži kombinovana sa četiri senzualna mirisa u formi losiona koji koža brzo upija i predstavlja raskošno iskustvo za sva čula.Naša svakodnevna beauty rutina se obično sastoji od tuširanja, nanošenja losiona za telo i nege kože. Ali, šta bi bilo kad bismo mogli da obogatimo tu rutinu? Šta ako bi ona mogla da predstavlja trenutak uživanja i opuštanja, pet minuta koje ćemo posvetiti samo sebi kako bismo ugodili i telu i čulima?

Sa novom linijom NIVEA losiona za telo bogatim uljem, možete da uživate u novom načinu nege kože i nakratko pobegnete od svoje svakodnevne rutine. NIVEA brend spaja luksuznu negu koju pružaju ulja sa delikatnim mirisnim notama u losionu koji koža brzo upija i kreira novu liniju NIVEA losiona za telo bogata uljem. Spojeni su odabrani dragoceni sastojci i hranljiva ulja stvarajući jedinstven losion čije nanošenje predstavlja momenat u kojem uživaju sva vaša čula.

Ulja su dragoceni sastojak nege tela: poznato je da štite površinu kože i umiruju je. Formulacija nove linije NIVEA losiona za telo bogate uljem kombinuje vrednosti hranljivih ulja sa prijatnim mirisima i pomaže da se suva koža postane nežna i blistava.
Nivea stručnjaci za negu kože su u saradnji sa stručnjacima za mirise pažljivo osmislili tri različite varijante nove linije NIVEA losiona za telo bogate uljem: sa mirisom ruže i arganovim uljem, sa mirisom vanile i bademovim uljem, i sa mirisom cveta trešnje i uljem jojobe. Uz ovakvu mogućnost izbora, lako je pronaći odgovarajući za svako raspoloženje i osećanje. Formulacija losiona bogata uljima je naročito hranljiva, pritom ne ostavlja mastan ili lepljiv trag, a čini kožu prelepom i blistavom. Isprobajte losion za telo kojim ćete ugoditi sebi I svojoj koži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA