Categories Promo

PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI

 

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine!

“Pedeset nijansi – Oslobođeni” režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice E. L. James.

Verujući da su iza sebe ostavili senke iz prošlosti, novopečeni mladenci Kristijan i Ana potpuno se prepuštaju svom odnosu i uživaju u životu punom luksuza. Ali tek što Ana kroči u ulogu gospođe Grej, a Kristijan se opusti u novom okruženju, nove pretnje ugroziće njihov srećan kraj pre nego što on i počne.

Takođe, kao i u prethodnim delovima i u filmu “Pedeset nijansi – Oslobođeni” gledaćemo dobitnicu Oskara Maršu Gej Harden i Endrua Erlija, u ulogama roditelja koji su usvojili Kristijana. Popularna muzička zvezda Rita Ora je Mia, Kristijanova sestra a Luk Grajms je Eliot, njegov brat. Deo filmske ekipe su i Dženifer El kao Karla, Anina majka i Kalum Kejt Reni kao Rej Stil, Anin očuh i Karlin bivši muž. Erik Džonson je u ulozi Džeka Hajda, Aninog bivšeg šefa. U ulozi Anine najbolje drugarice Kejt, ponovo zatičemo Eloiz Mamford.

Nakon rekordnih prodaja romana “Pedeset nijansi”, autorke E.L. Džejms i nakon impresivnih rezultata koje su ostvarila prva dva filma, ekipa koja je radila na ovom projektu mnogo se raduje i predstojećem nastavku nakon dugogodišnje saradnje.

Autorka romana i producent filma E.L. Džejms bila je i još uvek je iznenađena jačinom emocija koje je priča o Anastaziji i Kristijanu izazvala među obožavaocima. U jednom trenutku, ona je čak razmišljala da zaokruži priču samo sa jednom knjigom. Ona objašnjava: “Prve dve knjige pisane su kao jedna celina i zaustavila sam se kod prosidbe i pomislila ‘Ovo je divno. Ostavila sam ih na dobrom mestu.’ Ali dobijala sam molbe od čitalaca da pišem još. Znala sam da jedino što sledi je da Ana zatrudni, na šta Kristijanova reakcija ne može biti idealna, “ spisateljica dodaje: “Želela sam da se priča nastavi u tom pravcu. To je razlog zašto sam počela da pišem treću knjigu – da bi ga svi ugledali prestravljenog, besnog, u trenutku kada mu Ana saopšti da je trudna. On tada potpuno gubi kontrolu, jer je sam u sebi uplašeno dete.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA