Categories Promo

Penti Manija: Promotivna akcija vasih omiljenih hulahopki!

Оd danas započinje najbolja akcija u gradu – Penti Manija. Za vreme akcije svi ljubitelji Penti dezeniranih hulahopki mogu da nadju svoje omiljene modele snižene do -40%, sa početnom cenom od 149 dinara. Ukoliko se ipak rešite za klasične hulahopke, za svaki drugi kupljeni komad dobijate 20%, dok za svaki treći komad dobijate 50% popusta. Akcija važi za sve prodavnice Sara Fashion i Penti, a i u svim prodajnim mestima Pentija po Srbijii.

„Svaka devojka i žena u svojoj fioci treba da ima omiljene dezenirane i klasicne hulahopke. I ove godine nastavljamo tradiciju sa trećom po redu Penti Manijom. Naša želja je da preko razlicititih popusta i akcija omogućimo nasim vernim potrošacima da poklonimo omiljene hulahopke po promotivnoj ceni.“ kazu u Sara Fashionu.

Devojke i žene mogu da izaberu klasićne, kao i dezenirane hulahopke iz nove kolekcije jesen-zima 2017/2018, koje su sa svojim modelima i printovima u korak sa najnovijim svetskim trendovima.

Deo akcije su svakako dečiji modeli Penti hulahopki, koji i ove godine iznenađuju sa svojim razigranim dezenima i bojama.

Акcija Penti manija traje do 3. decembra, a količine proizvoda su ograničene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA