Plazma Plazmastičarnica – Jedinstvena knjiga recepata za sve + POKLONI

by | decembar 14, 2016

Kompanija Bambi organizovala je u prelepom ambijentu restorana “Sofa” druženje i tom prilikom predstavila Plazma Plazmasticarnicu, prvu i jedinstvenu knjigu recepata sa Plazma keksom.

Foto: Promo

Foto: Promo

Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom, kao i da se uvere na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje Plazma iskustvo.

Prisutnim gostima na događaju obratio se panel govornika, među kojima su bili predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer i Nemanja Brković, PR menadžer.
Predstavnici kompanije Bambi objasnili su ideju koja je vodila osmišljavanje i proces izrade Plazma Plazmastičarnice, kao i ciljeve koje je kompanija imala u vidu prilikom stvaranja ove knjige.

“Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem Plazma Plazmasticarnice. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa cak i onim slanim, ukoliko volite nešto neocekivano. Nadamo se da cete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša Plazmasticarnica tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada necete pogrešiti,“ izjavila je Tanja Kneževic, brend menadžer u kompaniji Bambi.

Foto: Promo

Foto: Promo

Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o Plazma Plazmastičarnici, opisala načine na koje pristupa umeću kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata
za Plazmastičarnicu podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakac.

Najbrža tri čitaoca koja nam se jave na [email protected] dobiće na poklon po jednu knjigu recepata. Budite brzi!

Tagovi: