Categories Promo

Postizanje jedinstva sa Višom Dušom

U Beogradu 21. i 22. oktobra gostuje Master Hektor Ramos, jedan od osam svetskih Mastera isceljivanja Pranom. On će se prvi put u Srbji održati jedan od viših duhovnh kurseva Grand Mastera Čoa Kok Suia, ”Postizanje jedinstva sa Vašom dušom“. 

 

Šta ćete naučiti na kursu:

-Iskusićete mir, smirenost i jasnoću usred zauzetog i haotičnog radnog ili kućnog okruženja.
-Otpuštanje starog emotivnog prtljaga i stvaranje pozitivnih promena u svim vašim odnosima.
-Korišćenje reči moći (mantre) da bi brzo postigli unutrašnju tišinu.
-Doživeti jedinstveno stanje totalnog mira i proširenja svesti i svesnosti u nekoliko minuta meditacije.- Otkriti prirodu svoje duše i njenog putovanja kroz vanvremenske inkarnacije.
– Saznati kako vaša duša bira vaše roditelje i mesto rođenja.
– Upoznati tačnu lokaciju 12. čakre i njenu funkciju.
– Iskusiti unutrašnju svetlost i intenzivno blaženstvo “Plavog bisera” ili “Semena svesnosti” unutar sebe.
– Naučiti o postojanju energetskih semena u vašem auričnom polju i kako ona utiču na vaš duhovni, mentalni, emotivni i fizički život. Ovi “energetski DNK zapisi” sadrže “planove” za formiranje vaših suptilnih i fizičkih tela.
– Otkriti kako da povećate veličinu “komunikacionog kabla” između vaše Više duše i inkarnirane duše. Ovo je na religijskim slikama prikazano kao stub svetlosti koji se spušta na sjajni oreol. Takođe se opisuje kao “Silazak Svetog Duha” u hrišćanskoj terminologiji. Doživite svoju dušu u svakodnevnom životu.
– Otkriti Tajne vaše tri Srebrne niti, Unutrašnjeg Caduceusa i njihovu povezanost sa bezbednim buđenjem Kundalinija.

Trajanje kursa: 2 dana

Mesto: Hotel Jugoslavija

Potrebno: Radoznalost i otvoren um – kurs je otvoren za javnost

Cena: 200 Evra

 

Drevne meditacije, tajne čuvane vekovima, biće otkrivene i objašnjene javnosti po prvi put. Ove tehnike meditacije vam omogućavaju da ubrzate sjedinjenje vaše inkarnirane duše (koja se često opisuje kao ličnost ili niže Ja) sa vašom višom dušom (Višim Ja). Naučićete i o našoj pravoj prirodi, prirodi naše Više Duše i božanskog unutar nas, i kako se ujediniti s njima. Ovaj fenomen je poznat kao “Realizacija duše”, “Prosvetljenje” ili “Samorealizacija”.

 

Postoje različite faze prosvetljenja duše:

Prva faza prosvetljenja podrazumeva intelektualno shvatanje da ste vi duša, duhovno biće božanske inteligencije, ljubavi i moći. Vi niste fizičko telo, ni misli, ni emocije, niti um. Misli i emocije su proizvodi duše, kao što je nameštaj proizvod stolara. Takođe, Um je samo suptilni instrument duše, baš kao što je računar vaš instrument. Druga faza prosvetljenja je doživljavanje sebe kao duše tokom meditacije. Duhovni praktičar, jogi ili meditator može imati vantelesno iskustvo, proces koji se naziva astralna projekcija ili lucidno sanjarenje u psihologiji, gde se duša koja okupira fizičko telo, može odvojiti od njega i svesno se kretati na višim ravnima, kao što se i prirodno dešava svake noći dok spavamo i sanjamo. Uz dalji razvoj, moguće je imati iskustvenu spoznaju prirode duše. Duša je suštinski Biće Svetlosti po svojoj prirodi. Treća faza prosvetljenja duše je iskustvo jedinstva inkarnirane duše (vaše ličnosti) sa Višom Dušom i razumevanje da ne postoji razdvajanje između vas i vaše Više Duše. Inkarnirana duša i Viša Duša su zapravo jedno. Takođe razvija se doživljaj jednakosti sa svim drugim dušama. Na ovom nivou počinje proces arhatship-a.
Praktikovanjem meditacija datim na ovom kursu možete doživeti jednakost sa božanskom iskrom, gde inkarnirana i Viša Duša dalje doživljavaju jedinstvo sa Bogom i jednakost sa svima.

 

 

Internacionalni Predavač

Poreklom sa Filipina, Mastor Hektor Ramos je bio učenik Grand Master Čoa Kok Suija (osnivača modernog Isceljivanja Pranom i Arhatik Yoge) oko 20 godina.
Kao jedan od iskusnih viših instruktora svetskog ranga, Master Hektor je pouzdani prenosilac znanja i učenja Master Čoa Kok Suia na Filipinima, u Indiji, Evropi, Australiji, nekim delovima Azije i SAD. Polaznicima njegovih predavanja i seminara poznat je po toplini i lakoći komunikacije, humoru, misticizmu i privrženosti održavanju visokih i jasnih standarda nastave.
Godinama je bio Ačaraja (duhovni mentor) zadužen za MCKS Pranic Healing Misiju u Idiji i MCKS Arhatik Yoga Ašram (Indija) gde je vodio časove, arhatik seminare, okupljanja i programe obuke za nastavnike, meditacije, studijske grupe i sesije hatha yoge. Master Hector Ramos je sada zadužen za misiju Isceljivanja Pranom u Evropi, a redovno putuje i u druge delove sveta.

 

Jedan od osam svetskih Mastera Isceljivanja Pranom

Titula “Mastera” u školi Isceljivanja Pranom se daje veoma selektivno. To je retko priznanje, dodeljeno samo malobrojnima. Da bi postigli ovu titulu morate pokazati veoma visok nivo veštine i znanja u isceljivanju. Na svetu postoji samo osam Mastera Isceljivanja Pranom, a Master Hektor je jedan od njih.

 

Večiti student

U mladosti, Master Hektor je bio mentorisan kroz podučavanje komparativne religije i iskazivao veliki interes za zapadnjačku i istočnjačku mističnu i filozofsku literaturu.
Ima duboko znanje o ezoterijskim subjektima i iskreno veruje u održavanje poštene i dosledne prakse. Čak i dok vodi učenike, uvek je posvećen nastavljanju sopstvenih proučavanja, znanja i duhovnog razvoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA