Categories Promo

Pridružite se humanitarnoj akciji: Ukrašavanje uskršnjih jaja

Na inicijativu Biljane Tipsarević, u organizaciji TV Prva, pokrenuta je humanitarna akcija, koja je okupila ljude iz sveta lepote i mode, sa ciljem da na kreativan način pruže podršku svim ženama žrtvama nasilja. Direktorka “Lepote i zdravlja” Milica Đokić, urednica magazina “Elle” Duška Jovanić, bivši model i vlasnica modne agencije Jelena Ivanović Tomašević, kreatorka Biljana Tipsarević i modna blogerka Mima Zečević, uz stručnu pomoć žena iz pozamanterije “Modelina”, ukrasile su uskršnja jaja dekupaž tehnikom.

Ideja našeg Jutarnjeg programa jeste da pomognemo ljudima kada god možemo. Ova sjajna inicijativa je okupila humane ljude oko jedne plemenite ideje da pomognemo onim ženama koje će Uskrs dočekati u strahu za svoj život, u neizvesnosti za svoju budućnost. Bićemo jako srećni da se uključe kompanije i pojedinci i  kupovinom jaja učine Uskrs srećnim svima onima koji su sada u Sigurnim kućama” rekla je voditeljka Jovana Joksimović.

Pozivamo sve kompanije i ljude dobre duše da se priključe humanitarnoj akciji kupovinom uskršnjih jaja. Ukrašena jaja biće izložena u ateljeu @biljanatipsarevic, a sav prihod biće namenjen Sigurnoj kući. #podrskazenama #humanitarnaakcija #uskrsnjajaja #zasigurnukucu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA