Categories Promo

Proglašen pobednik izazova Sport Vision challenge by Under Armour vol.2

Sport Vision Challenge by Under Armour vol. 2” takmičenje je koje je prošle godine privuklo pažnju mnogih prolaznika, a ponovo je održano ovog vikenda u Ušće Shopping Center-u. Veliki broj učesnika odlučno je testirao svoju izdržljivost i fizičku spremnost kroz više punktova za vežbanje a najspremniji među njima poneo je titulu pobednika izazova i osvojio vredne nagrade.

Pored brojnih vežbača i posmatrača, deo “Sport Vision Challenge by Under Armour vol. 2” bio je i naš trofejni džudista, Aleksandar Kukolj, osvajač brojnih zlatnih medalja na prestižnim svetskim takmičenjima, poput Grand Slam-a u Abu Dabiju, Grand Slam-a u Tokiju, i Evropskog prvenstva u džudou. Zlatni džudista se i sam oprobao u zadatim vežbama, ali je njegov glavni zadatak bio da savetuje i bodri učesnike izazova na njihovom putu do finala.

Za pobedu u finalnom izazovu, svaki učesnik morao je da odradi niz zadatih vežbi koje su profesionalni fitnes treneri odredili, a učesnik sa najboljim rezultatima u sve tri kategorije osvojio je vredne nagrade. Kompanija Sport Vision u saradnji sa svetski poznatim brendom sportske opreme, Under Armour-om, po drugi put organizuje ovakvu vrstu izazova, a u cilju promocije sporta i kontinuirane fizičke aktivnosti i zdravog stila života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA