Categories Promo

Proglašeni pobednici Heba nagradnog konkursa: “ZA GUTLJAJ JAČI NAVIJAČI!”

U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije juče je održano uručenje glavnih nagrada Heba nagradnog konkursa “Za gutljaj jači navijači” u prisustvu predstavnika kompanije Heba kao i generalnog sekretara saveza Dejana Tomaševića. Heba voda je punih šest godina uz tim jakih ljudi koji čine Košarkaški savez Srbije i Košarkašku reprezentaciju Srbije.

Foto: promo

Kao zvanična voda Košarkaškog saveza Srbije, Heba je pozivala sve potrošače da podrže reprezentaciju pred predstojeće Evropsko prvenstvo, učestvuju u foto konkursu i ispolje svoju kreativnost slanjem fotografija sa Heba vodom i košarkaškom loptom. Nagradni konkurs pokrenut je 24. Jula i završio se proglašenjem pobednika 22. avgusta na zvaničnoj Heba facebook stranici.

Glavnu nagradu po oceni stručnog žirija putovanja na Evropsko prvenstvo u Istanbul za dve osobe osvojili su Miloš Bižić iz Niša i Nina Lazić iz Beograda, koji će imati priliku da uživo sa tribina bodre naše reprezentativce.

Heba voda će kao sinonim snage, energije, vitalnosti nastaviti da pruža podršku Košarkaškom savezu u svim naporima koje ulažu za ostvarenje postavljenih ciljeva na Evropskom prvenstvu u Istanbulu kao i svih daljih izazova.

HEBA, zvanična voda naših “Orlova”!

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA