Categories Promo

Retreat za žene na moru: Afrodita, žena, ljubav, eros

Retreat za žene na moru
8-14 juni 2018, Ljuta kod Kotora

Kombinacija iz snova – letovanje u prelepom ambijentu kamene vile na samoj obali mora u mirnom mestu Ljuta u srcu Boke Kotorske, 7 km od Kotora i šestodnevni retreat namenjen  ženama, sa sadržajima koji inspirišu, isceljuju, povezuju nas sa sopstvenom energijom i otvaraju nas za sasvim nove vidike i mogućnosti u životu. Da li je trenutak da darujete sebe ovim luksuzom za dušu i telo, koji je mnogo više od običnog godišnjeg odmora?

Afrodita i druge boginje ljubavi iz raznih tradicija predstavljaju naš ženski kapacitet za ljubav, strast, uživanje, blaženstvo, ekstazu, primanje i kreiranje lepote u životu. Kad ovu energiju u sebi osvestimo, prihvatimo i oslobodimo, donosi nam vibrantno osećanje vitalnosti, strujanje inspiracije, senzualno zračenje, novo samopouzdanje i lakoću u ophođenju sa muškarcima. Život bez ovog ekstatičkog kvaliteta izgleda suv i lišen smisla, čak i kada je uspešan u svim važnim oblastima.

Ova radionica je prilika da, uz podršku grupe, bezbedno zaronimo u energije boginja ljubavi, da iscelimo rane iz prošlosti i opunomoćimo sebe za srećniji i ispunjeniji život. Kroz mitološke priče, razgovore, koučing, vođene meditacije, rad sa glasom, energetske vežbe i male rituale u prepodnevnom i popodnevnom bloku, otvorićemo se za dublje iskustvo sopstvene senzualnosti, zadovoljstva, intimnosti i odnosa.

Pored toga, dan ćemo počinjati asanama, pranajamama i meditacijama pomoću kojih ćemo se svesno povezati sa svojim bićem. Za šest dana ćemo naučiti sistem Kundalini yoga vežbi koje možemo kasnije da primenjujemo samostalno svakog jutra. U večernjim satima ćemo kroz senzualni ples i pokret doći u dodir sa svojim željama i potisnutim strastima i učiti da osetimo, probudimo i prihvatimo svoje telo i ženstvenost.

Između termina predviđenih za radionicu je dosta vremena za plažu, odmor, šetnju, masažu, izlete itd. Organzovaćemo i zajednički izlet brodićem po Bokokotorskom zalivu, posete Perastu i Kotoru i poneki večernji izlazak.

Voditeljke radionice:

Dr Izabela Huber (www.izabelahuber.com  FB stranica: Neurokoučing i terapija) je klinički psiholog, life coach i plesni terapeut. Njen pristup „Coaching by Consciousness“ zasnovan je na integraciji proverenih metoda ličnog razvoja iz  različitih tradicija (psihoterapija, meditacija, energetski rad…) sa novim saznanjima neuronauke.

Una Senić (www.poledancefitness.rs) je novinar i voditelj. Poznajete je iz formata „x faktor“ i „ja imam talenat“. Trenutno je voditelj jutarnjeg programa na play radiju. Sertifikovani je Kundalini Yoga učitelj (Kundalini Research Institute) i instruktor Pole Dance Fitness-a (S-Pole).

Smeštaj je u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona. Iskoristite jedinstvenu priliku da letujete na jedinstveni način po ovim zaista promotivnim cenama, kako za luksuzni smeštaj, tako i za bogat sadržaj retreata!

Šest noćenja na bazi polupansiona i kompletan program ritrita iznosi 460 eura. U cenu nije uključen trošak prevoza i fakultativnih izleta.

Informacije i prijave na: nikcevicvilla@gmail.com (tel:0642663830)

Više informacija o programu putem sledećeg linka

http://vilanikcevic.com/afrodita-program/

FACEBOOK   https://www.facebook.com/events/167364367393223/

Više informacija o vili na 

www.vilnikcevic.com

FACEBOOK @vilanikcevic

INSTAGRAM @montengro_calling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA