Categories Promo

Ribella Hummus x 8 ukusa

Ukusan, zdrav, jednostavan, a inovativan obrok možete imati ako u svoj jelovnik uvrstite Ribella hummus – kremasti specijalitet od leblebija, limuna, belog luka i susamove paste. Gurmani širom sveta humus smatraju pravom poslasticom, a njegova popularnost proširila se i na domaće trpeze. One koji vode računa o ishrani obradovaće to da je humus i hrono, bez glutena, postan i vegetarijanski proizvod, a sportiste to što je prirodan izvor proteina.

Pored neodoljivog ukusa, ovaj delikates bogat je vitaminima i mineralima. Zbog blagog, a opet egzotičnog ukusa lak je za kombinovanje, a može biti dodatak jelu ili obrok za sebe. Možete ga jesti kao umak uz komadiće svežeg voća i peciva, prilog za meso ili ribu, preliv za salatu ili pastu, kao namaz za integralni hleb ili tortilje.


Ribella humus pravi se na tradicionalan način, a način pripreme sličan je kućnim uslovima, zahvaljujući čemu su sačuvane sve nutritivne vrednosti i pun ukus njegovih sastojaka. Potražite ga u čak osam različitih ukusa u frižideru najbliže prodavnice i uživajte u kremastim zalogajima bez griže savesti!

Posetite Facebook stranu Ribella – ljubitelji dobrog zalogaja i Instagram nalog @Ribella_Srbija za mnogo novih ideja i načina kombinovanja humusa.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA