Categories Promo

Savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine preporučio je Mg Mivela vodu

Ukoliko se rekreativno ili profesionalno bavite sportom, usled povećanih napora, potrebno je da organizmu obezbedite dodatnu količinu magnezijuma. Magnezijum je važan za metabolizam, jer omogućava pretvaranje energije iz proteina, ugljenih hidrata i masti koje unosimo hranom i  uspostavlja ravnotežu elektrolita u organizmu.

Ovaj mineral smanjuje umor i iscrpljenost, doprinosi boljoj koncentraciji, omogućava pravilan rad mišića i stabilan rad srca i smanjuje srčanu aktivnost. Organizam nije u stanju da stvara ili čuva magnezijum, pa je neophodno osigurati svakodnevni, kontinuirani unos ovog minerala iz prirodnih izvora u dovoljnim količinama i na taj način omogućiti odvijanje vitalnih funkcija organizma.

Imajući u vidu značaj hidratacije pre, tokom i nakon vežbanja, ali i blagotvorno dejstvo magnezijuma, Savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine preporučuje Mg Mivela vodu kao idealnog saveznika u poboljšavanju fizičkih performansi i zdravom načinu života.
Obezbedite vašem organizmu dnevnu dozu magnezijuma unosom  1l Mg Mivela vode.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA