Categories Promo

Srpska kompanija deo evropskog spektakla:VODAVODA uz košarkaške zvezde

U periodu izmedju 18-20.maja Beograd je bio u znaku košarke, s obzirom na to da se u našoj prestonici održao Final Four, finale Evrolige. Na tron Evrope ove godine se popela ekipa Real Madrida koja je pobedila turski Fenerbahče rezultatom 85:80. Ali osim uživanja u utakmicama, navijači svih evropskih klubova Iisami mogli da pokažu košarkaške sposobnosti i to u okviru Fan Zone Evrolige, koja se dešavala na Kalemegdanu.

Ipak, najbolji prijatelj popularnog sportskog takmičenja, ali i oficijelno piće Final Foura, brend VODAVODA na svom štandu na Fan Zoni, ugostio je je mnoge navijače ali I poznate košarkaše.Prvog dana su svima koji su u IDEA objektima kupovali vodu proteklih mesec dana i dobili greb-greb srećke dodeljene karte za finale F4, a dobro raspoloženje se nastavilo I u subotu kada je štand VODAVODE posetio veliki broj popularnih sportista. Slavni košarkaši Nikola Kalinić, Vasilije Micić, Simon Antonov, potpisivali su flašice VODAVODE za najmlađe navijače i sa puno strpljenja slikali se sa njima.

“Zaista smo srećni što je Euroliga odabrala VODAVODU za svoje oficijelno piće I što smo time postali deo velike košarkaške priče. Za VODAVODU je ovo veliki uspeh, a prisustvo čuvenih sportista, kao i poseta generalnog menadžera Eurolige Đordi Bartomeu I direktora turskog kluba Fenerbahče, Mauricija Gerardinija značajno priznanje da jedan domaći brend može da igra ligu sa najboljim evropskim igračima”– istakao je kreator brenda VODAVODA, Vojin Đorđević.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA