Categories Promo

Stigla Josh Mini Đevrek zaokružena grickalica!

 Brend Josh! organizovao je druženje na kojem je predstavio svoj novi proizvod – Josh! Mini Đevrek, novu slanu grickalicu. U prelepom ambijentu splava Daska i Veslo predstavnici medija i influenseri na društvenim mrežama su imali priliku da se opuste i uživaju na reci i novim ukusima Josh! proizvoda, i da zajedno zaokruže ovogodišnju letnju priču.

Prisutnim zvanicama na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi – Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću i Marina Vlaški, Brend menadžerka.
„Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti nove proizvode koji su pravo osveženje u našem Josh! portfoliju i koji će vam pružiti potpuno novo iskustvo. Mini Đevrek predstavlja kombinaciju najboljih svojstava različitih slanih grickalica: slan je i ukusan kao pereca, krckav kao grisina, posut susamom kao đevrek, u vrlo atraktivnom pakovanju.

Naša nova zaokružena grickalica je odlična kao zamena za obrok, užina, zalogaj „za usput“. Idealna je za okupljanja sa bliskim ljudima, a gledanje utakmice ili filma učiniće još zabavnijim,“ istakli su predstavnici kompanije Bambi.
Josh! nudi svojim potrošačima Mini Đevrek u dva različita ukusa – sa makom i kimom.
Zgrabite najbolje od svega i probajte novu Josh! zaokruženu grickalicu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA