Categories Promo

Svrati u Bonatti + POKLON!

U susret praznicima Bonatti je spremio fenomenalno sniženje koje ide i do -30% na deo jesen/zima kolekcije brushaltera, donjeg veša, spavaćica, pidžama, ogrtača i papučica! Upravo je predstavljena i Novogodišnja Bonatti kolekcija koja pleni zavodljivom crvenom bojom, budi osećaj senzualnosti i poziva na zavođenje. Bilo da volite čipkane ili pamučne i viskozne modele, sigurni smo da ćete u Bonatti radnjama pronaći udoban i kvalitetan veš po svom ukusu!

 

Ukoliko već niste, pozivamo vas da posetite neku od Bonatti radnji širom Srbije i prepustite se čarima kvalitetnog veša i spavaćeg programa i za sebe i svoje najmilije izaberete modele koje ćete sa uživanjem nositi. Bonatti kolekcije i ideje za poklone pogledajte na www.bonatti.rs ili na Bonatti Underwear Facebook i Instagram profilu. U susret praznicima Bonatti je spremio fenomenalno sniženje koje ide i do -30% na deo jesen/zima kolekcije brushaltera, donjeg veša, spavaćica, pidžama, ogrtača i papučica! Upravo je predstavljena i Novogodišnja Bonatti kolekcija koja pleni zavodljivom crvenom bojom, budi osećaj senzualnosti i poziva na zavođenje.

Bilo da volite čipkane ili pamučne i viskozne modele, sigurni smo da ćete u Bonatti radnjama pronaći udoban i kvalitetan veš po svom ukusu!
Ukoliko već niste, pozivamo vas da posetite neku od Bonatti radnji širom Srbije i prepustite se čarima kvalitetnog veša i spavaćeg programa i za sebe i svoje najmilije izaberete modele koje ćete sa uživanjem nositi. Bonatti kolekcije i ideje za poklone pogledajte na www.bonatti.rs ili na Bonatti Underwear Facebook i Instagram profilu.

 

POKLANJAMO!

promo

Prva čitateljka koja se javi na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject:Bonatti) osvojiće na poklon Bonatti veš! Molimo čitateljke da u prijavi napišu veličinu koju nose. Srećno!

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA