Categories Promo

U novogodišnje paketiće uvrstite i jednog medvedića

Ukoliko niste pristalica kupovine skupih novogodišnjih poklona, već više volite da najmilije obradujete sitnicama koje oni zaista vole i koje njihov svakodnevni život čine srećnim, verujemo da ovih dana sa puno ljubavi pakujete paketiće.

Ukoliko nemate prilike da putujete, definitivno praznične dane možete da iskoristite kao odličan predah i da ih provedete ušuškano u toplini svoga ili doma svojih najbližih prijatelja i rodbine. Zajedno možete da odgledate dobar film, odigrate omiljenu društvenu igru ili jednostavno uživate u priči i druženju.

A kako naši običaji kažu, praznici ne bi bili praznici bez bogate trpeze. Sarmice i ruska salata su definitivno vekovni MUST HAVE element te trpeze, dok su ostali podložni promeni. U tih nekoliko dana imamo dovoljno vremena da pripremamo omiljena jela, eksperimentišemo i da nam mašta bude jedini recept. Ono što svakako može da uđe u listu aktivnosti tokom tih dana jeste priprema palačinaka. U danima koji su pred nama za palačinke svakako ima vremena, a i prijatelji su uvek raspoloženi za druženja koja ubrajaju ovu poslasticu.
Kada je reč o filovanju verujemo da je kvalitetan kremni namaz najvažniji element ove poslastice, jer on čini odličnu bazu na koju se dodaju finese: višnje, maline, banane, cimet, mleveni keks, mleveni lešnici, sladoled, šlag i šta sve ne.

Ukoliko se odlučite da upravo u paketiće koje pravite ovih dana za svoje najmilije, uvrstite i teglu Podravkinog kremnog namaza Lino lada, verujemo da je to prvi korak ka prazničnim palačincima.

Palačinke će definitivno biti savršene uz Podravkinu Lino ladu koja odnedavno ima i unapređenu recepturu sa povećanim procentom lešnika. Na tržištu Srbije u ponudi su Lino lada nougat (koja sada ima čak 13% lešnika), Lino lada duo (sa čak 10% lešnika), Lino lada milk (koja ima veliki procenat mleka – 18% i 9% najfinijih prženih lešnika) i Lino lada kokos (veličanstveno iskustvo za sve ljubitelje kokosa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA