Categories Promo

Viši duhovni kurs isceljenja Pranom u oktobru u Beogradu!

U Beogradu 21. i 22. oktobra gostuje Master Hektor Ramos, jedan od osam svetskih Mastera isceljvanja Pranom. On će se prvi put u Srbji održati jedan od viših duhovnh kurseva Grand Mastera Čoa Kok Suia, ”Postizanje jedinstva sa Vašom- Višom dušom“. Organizator i domaćin Hektoru Ramosu je Pranahiling centar Srbija koji vodi jedini instruktor i praktikant Prana hilinga u regionu Aleksandar Jovanović.

 

Isceljenje pranom, kao nauka rođeno je 27. aprila 1987. posle višedecenijskog istraživanja Grand Master Čoa Kok Suia i saradnika.
Isceljenje energijom nije novi koncept. Mnogi mudraci, sveci i iscelitelji su praktikovali umetnost isceljivanja od davnina. Iako nisu svi modaliteti zabeleženi, ipak, možete čak i kratkim pretraživanjem na internetu pronaći stotine njih. Ono što metod Lečenja pranom čini jedinstvenim među ostalim načinima, je moderan, svež i naučni pristup pitanjima energije, isceljenja, i generalno opšte dobrobiti. Enerija nije novokomponovani, magični, nedodirljiv koncept. Ona je toliko utkana u naš život. Životna snaga, Či ili Prana je
četvrto stanje materije posle čvrstog, tečnog i gasovitog.

promo

Toliko je fizička i toliko obična da je često uzimamo zdravo za gotovo. Energija je samo više rafinirana od onoga što mi već znamo o fizičkim stvarima. Njena suptilna priroda čini je nedodirljivom za obična čula. Kako god, postoji dosta ljudi osetljivije prirode koji mogu energiju osetiti, videti i iskusiti njeno postojanje . Na osnovu Zakona korespodencije, ono što utiče na energetsko polje, utiče istovremenoo i na fizičko telo; na taj način zaprljana energija, misli i emocije utiču na razvoj lošeg fizičkog zdravlja. Oko 80 odsto bolesti imaju psihosomatsko poreklo, a suština je u postojanju energetskog tela i energetskih centara, poznatih kao čakre. Čakre su odgovorne za pravilno funkcionisanje vitalnih unutrašnjih organa. One primaju energiju iz okoline, a takođe izbacuju iskorišćenu energiju nazad u okolinu.

Zato kada čakre ne funkcionišu normalno zbog kontaminacije, opstrukcije u energetskom protoku ili akumulacije negativnih misli i emocija – one negativno utiču na rad organa pod njihovom kontrolom. Ako ovakvo stanje duže potraje, dolazi do bolesti. Preterana ili premala aktivacija čakri vodi do razvoja raznih karakteristika i obrazaca ponašanja. Promena veličine čakri i dezintegracija razarajućih misli i emocija iz našeg sistema, može uticati na to kako razmišljamo, šta osećamo i činimo. Kada se energija menja, menjaju se i ljudi; njihovi životni stavovi se menjaju, čak se menja i stepen njihovog uspeha i kreativnosti.

promo

Ovako isceljenje pranom može uticati na ceo naš život i na to kako se nosimo sa dnevnim izazovima. Lečenje pranom nije samo za one koji su bolesni, već za sve ljude, i za one koji su zdravi i uspešni, jer obezbeđuje naučni pristup koji nam omogućava da preuzmemo kontrolu nad našim životom. Zamislite da znate zakone Univerzuma i načina na koji energija funkcioniše… Postaćete mnogo svesniji toga šta se dešava u vašem životu i bićete u mogućnosti da materijalizujete vaše planove a da izbegnete ono što je štetno po vas. Energija je prožimajuća; ona sve obuhvata. Iako je ni nauka još uvek ne detektuje u potpunosti, ona je ipak tu i utiče na svaku osobu i svako biće.Inteligentan pristup bi značio da ne zanemarimo njen uticaj. Inteligentni će istraživati, eksperimentisati i potvrditi pre nego što donesu bilo kakav zaključak. Probajte lečenje pranom otvorenog uma i vidite šta nam ono svima može doneti! Preduslov za pohađanje kursa: radoznalost i otvoren um – kurs je otvoren za javnost.

https://www.facebook.com/PranicHealingSrbija/

http://www.pranichealingserbia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA