Categories Promo

VODA VODA kao eliksir mladosti: Zajedno u borbi protiv starenja

 

U period izmedju 23. i  27.maja u Aranđelovcu je održan drugi po redu AntiAging kongres na kojem je prisustvovao veliki broj eminentnih stručnjake i naučnika iz naše zemlje, država regiona, Balkana, ali i sveta, u cilju edukovanja, kao i predstavaljanja novih trendova u oblasti estetske hirurgije. Poznat kao eliksir mladosti, brend VODAVODA pridružio se ovoj manifestaciji, a predsednik naučnog odbora, doktor Tomislav Jovanović istakao je kako je VODAVODA biser Srbije, kao i jedina voda koja ide u skladu sa AntiAging medicinom.

– Na kongresu smo imali prilike da se upoznamo sa biserom među vodama VODAVODOM, koja kod nas prednjači po kvalitetu, ne samo kod nas nego u svetu. Voda je neizostavan faktoranti aging medicine i života čoveka u svakoj životnoj dobi. Voda je strateški resurs 21 veka i glavni problem ovog veka neće biti ni alergenin, hrana, nego voda. Dovoljna količina ispravne vode je garant života. Problem je sačuvati vodu i učiniti je dostupnom svima, a mi smo bogati VODAVODOM i to nam daje budućnost- rekao je profesor Jovanović. U Aranđelovcu je svoje predavanje u petak održala I doktorka Gordana Peković koja je govorila o laboratorijskom istraživanju o značaju kvaliteta vode koju pijemo, kao i o kvalitetu VODAVODE i njenom uticaju na sveopšte  zdravlje.

– Kada pričamo o očuvanju zdravlja, veoma je važno da znamo kakvu vodu unosimo u svoje telo i šta nam ona donosi. VODAVODA je jedina arteška nefiltritana voda i kao takva pripada jednoj od najkvalitetnijih voda u celom svetu, i samim tim našem organizmu donosi samo najbolje. Znamo da VODAVODA nosi poruku Zauvek mladi, što se savršeno uklopilo u temu AntiAging Kongresa – rekla je doktorka Gordana Peković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA