Categories Promo

Za aktivna jutra i zdravije odluke-Doncafe Green active

Najbolji način da započnete dan je uz Doncafé Green active kafu! Ako je do sada niste probali – krajnje je vreme! Očekujte isti ukus domaće kafe, uz 30 odsto više antioksidanasa. Antioksidansi su važna jedinjenja koja se bore za očuvanje zdravlja našeg organizma. Redovnim i adekvatnim unosom, antioksidansi doprinose očuvanju zdravlja, ubrzanju metabolizma, kao i sprečavanju zadržavanju tečnosti uz eliminisanje toksina iz organizma.

Doncafé Green active kafa obogaćena je sa 3 odsto prirodnog ekstrakta sirove kafe, koja je najveći izvor hlorogenske kiseline, jednog od najmoćnijih antioksidanasa. Još jedna prednost uživanja u kafi je i to što je jedna od retkih namirnica koje unosimo u naš organizam, a da ne doprinose povećanju telesne težine.

Ova jedinstvena kafa na našem tržištu, predstavlja pozitivnu naviku za svaki početak dana i namenjena je onima koji brinu o zdravlju, kao i svima koji se trude da uvedu pozitivne životne navike.
Doncafé Green active je zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije. Uz kafu koju piju olimpijci i vaša jutra će biti aktivna, a odluke zdravije!

POKLANJAMO!

Prve čitateljke koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com osvojiće paket Doncafe green active!

1 komentar

  1. Dragi moji,paket je stigao,hvala vam.Svaka čast na radu.Srdačan pozdrav i svako dobro želim svima u redakciji.Pratim sva dešavanja na portalu,odlični ste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA