Categories Promo

Zvezda veganske kuhinje Chad Sarno: „Veganstvo i hedonizam idu zajedno“

U susret Svetskom danu vegana, brojni ljubitelji zdrave hrane, među kojima voditeljka Nikolina Pišek, muzičar Sanja Ilić, modna kreatorka Verica Rakočević sinoć su imali jedinstvenu priliku da u restoranu Mandala uživaju u novim specijalitetima najboljeg veganskog kuvara na svetu, Chada Sarnoa.
Uz već poznate ukuse, gosti restorana imali su prilike da testiraju nova veganska i organska jela koja su osmišljena tako da svojim kvalitetom pomognu organizmu da se izbori sa lošim spoljnim uticajima uz efekat detoksikacije, pred početak zime.

„Puno sam vremena proveo u vašem gradu i zavoleo sam Beograd i ljude koje sam ovde upoznao. Vi ste hedonisti, istinski uživate u hrani i piću. Drago mi je da je Mandala restoran doneo nešto novo i pokazao kako se i vegani i vegetarijanci ne moraju odricati hedonističkog momenta kada se konzumira zdrava hrana biljnog porekla. Zdravo i ukusno se ne isključuju. Mandala je najbolji primer te sinergije” poručio je Chad Sarno, čuveni šef kufinje koji je zadužen za celokupan meni u restoranu Mandala. Šarmantni američki kuvar posebno se zahvalio Eleni Karaman Karić na divnoj saradnji, na prepoznavanju značaja ovakvog koncepta i dugogodišnjem širenju znanja o značaju zdrave ishrane, ne samo za čoveka već i za prirodnu okolinu.
Svetski dan vegana obeležava se svakog 1. novembra širom sveta, a ustanovio ga je Luis Volis, direktor Veganskog udruženja Velike Britanije, 1994. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA