Da li volite banjski turizam?

23.02.2012 u 18:00 časova Nema komentara

Banje u Srbiji su poslednjih godina postale sinonim za potpuno opuštanje, hedonističke užitke i mesto gde možete da se opustite i zaboravite na sve brige. Velnes centri, masaže i bazeni samo su deo onoga što možete pronaći u banjama, a ne morate daleko da putujete i tragate za njima.

Smatra se da Srbija leži na jezerima termomineralnih voda. Postoji preko 1000 izvora mineralnih voda i na njima je napravljeno preko 40 banja. To su mesta okružena prirodnim lepotama i kulturno-istorijskim nasleđem.

Banje su pogodne za turizam jer u njima možete boraviti i leti i zimi. Iako se vezuju za lečilišta i rehabilitaciju, banje Srbije sve više postaju mesta gde se možete zabaviti, odmoriti, kulturno uzdizati. Od vodećih, na prvom mestu po posećenosti su Sokobanja i Vrnjačka Banja.

Stoga, zašto ne biste sebi i svom partneru priuštili savršen vikend? Spakujte stvari i pobegnite od svakodnevnice. Vratićete se preporođeni.

Ključne reči: , , ,
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.