Kako da putovanje autom učinite udobnijim?

13.04.2012 u 12:00 časova Nema komentara

Kada putujete automobilom čini vam se da ništa ne možete zaboraviti. Međutim, tek tokom puta se setite i ostalih stvari koje su vam putovanje mogle učiniti ugodnijim. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da vaše putovanje stvarno bude putovanje iz snova:

Provera automobila: Bez obzira koliko poverenja imate u svoj automobil, pre duže vožnje svakako je korisno napraviti detaljan pregled koji će uključiti promenu ulja, proveru guma, kompleta hitne pomoći i slično. Sigurno to ne želite proveravati sami tokom puta kada primetite neke nepravilnosti.

Provera mobilnog telefona: U svoj gužvi oko pakovanja mogli biste zaboraviti na svoj mobilni. Kada krećete na put neka on uvek bude napunjen kako biste za slučaj potrebe mogli nazvati s njega ili ponesite auto punjač.

Deca: Uvek im je dosadno dok putuju. Ukoliko ih vodite na put pobrinite se da im ponesete neke igračke koje će ih zabaviti.

Hrana: Bez obzira koliko put trajao, hrana je neophodna. Možda ćete svratiti na ručak u neki usputni restoran, ali u automobilu biste svakako trebali imati grickalice i tečnost. Nemojte nositi hranu koja je kvarljiva.

Odmori: Bilo bi dobro da pre putovanja na internetu proučite kroz koja mesta prolazite, kakvi su restorani i moteli,  i sebi to zabeležite na papir.

Pakovanje: Poslednje, ali ne manje važno je da se na vreme spakujete. Spremanje u poslednji trenutak uvek rezultira mnoštvom zaboravljenih, a potrebnih stvari. Nekoliko dana pre počnite da razmišljate o tome i stavite na papir sve stvari koje ne smete da zaboravite.

Ključne reči:
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.