Categories Recepti

Napravite svoju pileću paštetu

Kao i većina ljudi volim paštetu, ali neću i ne želim jesti kupovnu paštetu znajući što se sve melje i dodaje u nju. I tako sam pronašla fini i jednostavan recept za paštetu od pilećeg belog mesa – reči su naše blogerke…

Foto: Thinkstock

Hvala Bogu na tome jer puno češće u frižideru imam pileća prsa nego pileću jetru od koje se u originalu i pravi pileća pašteta. Pre desetak dana jedan dečko me je pitao da li znam neki recept za paštetu od pilećeg belog mesa.

Poklonila sam mu ovaj recept, a on mi je, nakon što je napravio i probao, u poruci napisao sledeće, citiram: “Bokte ovo je pregenijalnoooo! Mljac! Ubijamo se u pašteti!” Recept je prosledio svojim roditeljima koji su je pripremili svojim gostima pa je pašteta dobila još šest pohvala.

Pročitajte i…Slatko-slani doručak? Zašto da ne!

Zbog svih tih pohvala želela sam podeliti ovaj recept sa vama, posebno sada kad hladna pileća pašteta godi kao popodnevni snek, jutarnji doručak ili tek večernja pratnja uz hladno pivo, cvrčke i dobro društvo. Za pripremu vam treba 30-ak minuta, jedan lonac, jedan blender i igre mogu da počnu.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA