Categories Recepti

Potaž od graška sa francuskim pecivom!

Zima nam je donela fine, tople potaže! Oni nas mogu ugrejati bolje od bilo kog šala ili ćebenceta! Zato drage naše dame, uključite ringlu i zagrejte stomačiće ukusnim, toplim potažom od graška!

Sastojci:

250 g graška (zaleđen)

pola glavice karfiola

1/4 crvenog luka

čen belog luka

peršun,

so, biber

maslinovo ulje

Priprema: 

Na malo maslinovog ulja prodinstajte crni i beli luk. Zatim nalijte vodom i dodajte grašak i karfiol. Kuvajte oko 10 minuta. Kada povrće bude gotovo ispasirajte ga u blenderu i zalinite po ukusu. Dekorišite peršunom ili svežom nanom! Preporuka: servirajte sa francuskim pecivom sa makom!

 

Pročitati i … Recept za vašu omiljenu poslasticu-macarons sa malinama!


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA