Categories Recepti

Najnoviji gastro trend: proseko krofne

Kokteli na štapiću, pekmez od vina… u poslednje vreme sve je dobilo i svoju alkoholnu verziju, pa je tako trenutno ultimativni gastro hit postala i proseko krofna! 

Foto: Instagram

Koliko puta ste čuli ovu rečenicu: joooj, proseko je moje najdraže letnje osvežavajuće vino? Sigurno jako puno. Naime, oni koji ga obožavaju pijuckati reći će vam kako uživaju u njegovim mehurićima koji ostavljaju jako fin osećaj u ustima. Isto tako, mnogi će s druge strane reći kako obožavaju krofne koje su u poslednje vreme ponovo postale opšti hit.

Pročitajte i… Odlični Instagram profili posvećeni stilizovanju hrane

Tim povodom, američki The Doughnt Project zajedno sa Ruffino Wines kako bi stvorili jednu neobičnu kombinaciju koja je instantno postala mega popularna i svi je žele probati. Naime, kreirali su proseko krofnu. Da, dobro ste čuli. U ovaj zalogaj oni su dodali malo alkohola, što je u poslednje vreme postalo jako popularno, i ne moramo reći kako su svi odmah poludeli za time. “Poslednje dve godine razvijali smo savršen recept i sada ga konačno imamo” poručili su uzbuđeno iz The Doughnut Projecta. Ne moramo ni reći kako je na Twitteru nastao sveopšti hype, što nimalo ni ne čudi. Da li bi ste i vi želeli probati?

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA