Punjeni hleb

by | maj 22, 2012

SASTOJCI:

3 bageta (francuski hleb)

Za nadev sa tunjevinom:

2 konzerve tunjevine
200 g majoneza
1,5 dl kisele pavlake
5 kiselih krastavčića

Za nadev sa paštetom:

300 g jetrene paštete
150 g šunkarice
4 kisela krastavčića

Za nadev sa sirom:

300 g švapskog sira
200 g domaće suve kobasice
2 vezice mladog crnog luka

PRIPREMA:

1. Bagetu odseći krajeve i preseći ga na 2 jednaka dela. Zatim delovima izdubiti sredinu pomoću šiljatog i oštrog noža.
2. U zavisnosti od željenog nadeva, sastojke iseckati i pomešati sa sitno iseckanom sredinom hleba.
3. Nadev dobro sjediniti i puniti baget. Uviti ga u foliju i ostaviti da prenoći u frižideru.

Recept Daniele Bašić iz Beograda

Izvor: Pošalji recept

Tagovi: