Categories Recepti

Ukusni pesto sos od peršuna!

Iako ima specifičan i jak ukus gotovo da nema osobe koja ne voli pesto sos. A njegova višenamenska upotreba je takođe nešto zbog čega nam je baš on omiljeni sos. Može se koristiti kao namaz, sos za pastu ili kao dodatak jelima od mesa i ribe. Otkrivamo vam malo drugačiji recept od onog na koji ste do sada navikli. I verujemo da će vam se jako dopasti. Javite nam utiske!

Sastojci: 

1 veća veza peršuna

2-3 čena belog luka

7 kašika maslinovog ulja

60gr golice

10-15 badema

prstohvat soli

1-2 kašike parmezana (po ukusu)

Pročitajte i… Ukusne i zdrave: Farfale u paradajz sosu!

Kliknite na sledeću stranu… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA