Categories Venčanje

Kako da izaberete restoran za vaše venčanje?

Pre nego što odete u restoran koji vam se dopada, napravite spisak gostiju ( bar njihov približan broj ) koji će prisustvovati vašem venčanju. Ako pravite malo i intimno venčanje i broj gostiju ne prelazi 80, najbolja opcija za vas je da venčanje organizujete u nekom restoranu, dok svadbene svečanosti sa većim brojem gostiju možete organizovati u posebnim salama za venčanja.

Ukoliko je vaše venčanje u toplijim mesecima, razmislite da vaša svadba bude potpuno drugačija od do sada već vidjenih. Pokušajte da pronađete restorane ili prostorije za svadbe koje imaju otvorenu terasu ili možda poluotvoreni šator.

Ne zaboravite da je potrebno da izvršite pripreme i rezervacije i da godinu dana ranije. Rezervaciju pokušajte da potvrdite u što kraćem roku, pošto nakon posta počinje velika potražnja za slobodnim termina. Tokom posta i verskih praznika ne organizuju se venčanja. Prilikom rezervacije vodite računa o rasporedu i broju mesta za stolovima. Uzmite u obzir da će vam trebati dodatnih mesta za muzičare i fotografe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA