Categories Zvezde

Holivud na venčanju: Eva Longorija se udaje ovog vikenda

Eva Longorija i njen verenik Hose Antonio Baston, venčaće se ovoga vikenda, a kako se zasada saznaje, slavlje će se održati u Meksiku, tačnije Akapulku.

Foto: Guliver/Getty
Foto: Guliver/Getty

Tamo se naime nalazi kuća glumice i Evinog prijatelja Haime Kamila, u kojoj će se održati ceremonija, a šuška se kako će se na venčanju skupiti pola Holivuda. Od potvrđenih gostiju tu je cela porodica Bekam, Riki Martin, Penelope Kruz i Keti Peri.

Podsetimo, par je zajedno 3 godine, a verili su se prošlog decembra, tokom romantičnog putovanja u Dubai. 47-­godišnji
meksički biznismen, pred lepu je Evu kleknuo u pustinji, a sliku prstena, Eva je odmah podelila na društvenim mrežama.

Eva će navodno nositi venčanicu, koju je za nju napravila njena najbolja drugarica Viktorija Bekam, a obzirom na njihov nepogrešiv ukus za modu, verujemo kako će ona biti baš kao iz snova, prenosi index.hr.

Markantni Hose predsednik je kompanije Grupo Televisa, najvećeg svetskog španskog medijskog konglomerata, a Eva za njega uvek ima samo reči hvale.

On je predivan, zgodan i najljubaznije ljudsko biće, koje sam imala priliku da upoznam – otkrila je 41­-godišnja glumica, kojoj će ovo biti treći brak.

U prvom braku je bila od 2002.­2004. godine, s glumcem Tajlerom Kristoferom, 2007. godine udala se za NBA košarkaša Tonija Parkera, od kojeg se rastala 2010. godine. Iako je kao razlog navela “nepomirljive razlike”, navodno su uzrok kraha bile njegove preljube, koje latino zavodnica više nije htela da toleriše.

Kako se kaže: treća sreća…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA