Categories Zvezde

Iznenadiće vas novi biznis Kanjea Vesta

Piše: Maja Šarić, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"
Piše: Maja Šarić, novinar magazina “Lepota i Zdravlje”

Slavni reper, modni dizajner i suprug TV zvezde Kim Kardašian na svoju listu životnih poziva dodaje još jedan. Kanje Vest lansira svoju liniju šminke! Ne mogu da odolim a da ne citiram autora teksta o ovoj vesti na portalu glamour.com, koji je dao zanimljivu opasku kako je Mikelanđelo kreirao Davida, Stiv Džobs iPhone, Isus hrišćanstvo, a Kanje mejk-ap liniju.Ali lično, moram da priznam da je ovaj Kanjeov potez zapravo odličan, te da ga direktno svsrtava na listu muških feminstkinja (Rajan Gosling za sada drži čvrsto prvo mesto).

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kanjeova mejk ap linija zvaće se Donda. Još nije poznat tačan datum lansiranja niti šta će kolekcija tačno sadržati od šminkerskih proizvoda, ali obuhvataće i liniju losiona i parfema. Ono što se zna jeste da kolekcija nastaje u čast reperove pokojne majke, za koju je, kako je već poznato, bio jako vezan i čiju je smrt teško preživeo, kao i da je u toku prva faza izrade ovog projekta, koji će na kraju, kako Vest planira, imati mnogo veće dimenzije. Jer, Kanje želi da Donda na kraju uključuje i transport, velnes, širenje znanja i slično.

Dakle, sve je još vrlo maglovito, ali u jedno nema baš nikakve sumnje – Kanjeova mejk-ap linija biće spektakularna, jer je takvo sve što ovaj čovek govori i radi.

Pročitajte i … Najbolji make up & hair momenti Oskara 2017.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA