Categories Zvezde

Kako su „sasvim prosečne žene” došle do kraljevskih titula (a nije ih izmislio Andersen!)

Iako se članovi kraljevskih porodica uglavnom venčavaju sa drugim plemićima, neki prinčevi I princeze pronašli su ljubav u “običnim” ljudima.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Među njima su, naravno, najpoznatiji par princ Viijam i Kejt Midlton, koji su se upoznali u školi. U skorije vreme, švedski princ Karl Filip oženio je Sofiju Helkvist, bivši model i rijaliti TV lice. Tokom godina, plemići su se zaljubljivali u pripadnike raznoraznih društvenih slojeva, uključujući novinare, holivudske glumice i jednu olimpijsku atletičarku. Ovo su dobro poznati “obični” ljudi koji su kroz brak postali plemstvo.

Pročitajte i… Ovo je bio najniži udarac koji je Čarls zadao Dajani. I nije prešla preko toga

1) Grejs Keli

Holivudska ikona, glumica Grejs Keli postala je kneginja od Monaka kada se udala za kneza Renijea u aprilu 1956. godine. Par se upoznao na snimanju koje je ona zamalo propustila, a njihovo venčanje bilo je prava medijska atrakcija. Imali su troje dece: princezu Karolinu, princa Alberta i princezu Stefani. Grejsin život završio se tragičnom saobraćajnom nesrećom 14. septembra 1982. godine.

1 komentar

  1. Eto kako ni to što imaju kraljevske titule nije ih sprečilo da se zaljube u sasvim ,,obične” žene.Bitan je šarm,nekome lepota.I ljubav se jednostavno dogodi.Da li su iz kraljevskih porodica ili ne to u tom trenutku nije bitno.I svaka ,,obična” žena našla je svog princa!O kojima mnoge devojke sanjaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA