Categories Zvezde

Otkrivamo vam kako je Ema Stoun došla do savršene forme za plesne scene u La La Landu

Ceo svet pleše u ritmu La La Landa, pa ako ste među onima koji još nisu pogledali film, učinite to što pre. Morate se uveriti zbog čega svi pričaju o ovom ostvarenju i zašto je baš ono i pre dodele Oskara nagrađeno brojnim nagradama. A kad su objavljene nominacije za dodelu najprestižnijih filmskih nagrada, i onima koji nisu bili sigurni u vrednost ovog filma sve je postalo i više nego jasno, jer je on prvi posle Titanika, koji ima jednako veliki broj nominacija kao to kultno ostvarenje Džejmsa Kameruna.

Ne znamo da li će Ema Stoun dobiti Oskara, ali znamo da ona u ovom filmu ozbiljno dobro igra. Da bi izvela sve zahtevne koreografije, Ema je morala da bude u odličnoj formi, i fizičkoj i mentalnoj. Njen lični trener Džejson Volš otkrio je kako su izgledale pripreme.

A post shared by La La Land (@lalaland) on

 Volš kaže da je najvažnija, odnosno najpouzdanija vežba za postizanje izvanrednih rezultata – mrtvo dizanje. To je kompleksan pokret koji podrazumeva da svi veliki mišići u telu rade istovremeno, što je veoma važno. On smatra da snagu stičemo pre nego što počnemo kardio trening. Kardio je, smatra, drugi po važnosti.

A post shared by JASON WALSH (@risemovement) on

Sledeći korak je izbacivanje šećera i ugljenih hidrata iz ishrane, nikako, jer su koren problema gojaznosti. Volš ističe važnost doručka i rane večere. Dakle, ako želite da imate telo kao Ema Stoun i da kao i ona budete u odličnoj formi, sledite uputstva njenog trenera i punom snagom zaplešite u svom La La Landu.

Pročitajte i … Supermodel Karli Klos ima osam beauty tajni koje svaka od nas treba da zna

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA