Categories Zvezde

Potpuno neočekivana promena frizura slavnih zvezda

Da su slavne ličnoste sklone najrazličitijim transformacijama izgleda i vrapci na grani znaju, mada moramo priznati da neke promene umeju baš da šokiraju. Danas vam predstavljamo dve – jednu koja je baš baš iznenađujuća, a druga koja nije toliko drastična, ali opet su dovoljne da bismo o njima pisali. Naime, Kristen Stjuart i Kara Delavinj malo su eksperimentisale sa kosom.

A post shared by Just Jared Jr. (@justjaredjr) on

Da, da, odlično vidite! To su te prepoznatljive crte lica Kristen Stjuart, ali kosa – pa, nje više gotovo i da nema, s obzirom na to da ju je skratila gotovo skroz. Ne možemo da kažemo da joj dečački look ne pristaje, ali niko se nije nadao ovolikoj promeni.

Foto: Guliver/Getty Images

Kari Delavinj savršeno stoji nova dužina i boja kose, koju ocenjuju kao cool prelaz između platinasto plave i srebrne boje. Promociju nove boje imala je na pariškom Fashion Weeku. I izgledala je stvarno odlično. Ova boja odličan je kontrast izraženim obrvama, koje su Karin zaštitni znak.

Pročitajte i … Kultne frizure iz filmova koje zauvek pamtimo

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA