Categories Zvezde

Šta zvezde jedu tokom dodele Oskara? Za predjelo, 10 kilograma kavijara…

Ako već niste, zabeležite u svoje kalendare nedelju, 26. februar – te noći nema spavanja jer nas očekuje dodela najglamuroznije filmske nagrade – Oskara, naravno! I dok “brojimo sitno”, na zvaničnom sajtu bacili smo pogled na više nego impresivan jelovnik, koji se protegao na čak tri strane. Jednostavno ga morate pogledati – ovde.

Ruku na srce, dok traje sama dodela, hrane nema (izuzev ukoliko je neko ne prošvercuje u klač tašnici ukrašenoj hiljadama Swarovski kristala). Ali, zato posle dodele, na afterpartiju, tzv. Guvernerovom balu, već pri pogledu na jelovnik – zastaje dah.

Od salata sa sirovom ribom, preko kokica sa tartufima posutim zlatnim prahom do jastoga na štapićima pohovanog u kukuruznom brašnu… Na sve to još crnog kavijara, sušija i školjki. Zatim krem supe od čičoke, salate sa kokicama od sirka ili palminom srži, rebarca, pileće pite… Pa deserti: od sladoleda i lava kolača, panakote sa malinama, rošera sa sušenim passion fruit i maršemelouom, do nečega što se zove Oreo Cookie S’more Dome. Ne znamo tačno šta je u pitanju, ali smo sigurni da ne može biti loše.

Gostima će pri ruci biti i 1.400 flaša šampanjca i 2.200 boca vina – ukupno 22.000 čaša.

Suma sumarum, gosti će morati da se zadovolje sa 7 kilograma belih tartufa i 10 kilograma kavijara, 14 kg zlatnog praha i 7.000 mini čokoladnih Oskara. Ok, sada se verovatno pitate koliko će ljudi biti na Guvernerovom baru. Cifra nije mala – biće prisutno 1.500 gostiju. A mi se sad pitamo – šta je 1.501 gost kada imate toliko kavijara? Može li neko da nam nabavi pozivnicu? (osmeh!)

 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA