Categories Zvezde

Supermodel Karli Klos ima osam beauty tajni koje svaka od nas treba da zna

Piše: Maja Šarić, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"
Piše: Maja Šarić, novinar magazina “Lepota i Zdravlje”

Lako je njoj, ona je supermodel i pre nego što izađe u javnost čitav tim ljudi postara se da izgleda savršeno – svaka od nas, uslovno rečeno običnih žena minimum jednom u životu izgovorila je ovu rečenicu. Ipak, velika većina top modela jedva čeka svoj casual dan, kako bi uživala u jednostavnosti.

Karli Klos je podelila je svojih osam beauty tajni koje mogu i da nam olakšaju svakodnevnu rutinu nege, ali i da nas inspirišu kako da na najjednostavnije načine podignemo sebi samopouzdanje.

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

 1 Traži inspiraciju za izgled u mestu u kom živi. Svaki put kad je u Njujorku želi da ima, recimo, intenzivne nijanse karmina. Tada eksperimentiše sa različitim nijansama crvene. Kad malo bolje razmislim, mene moj Beograd nekako vuče na roze – roze usne, roze obraze, roze nokte…

2 Otkriva da čak i supermodeli imaju loše beauty navike. Ona, recimo, uvek cedi bubuljice, iako joj posle toga iskoče još tri nove.

3 Smatra da je ključ blistave kože u solidnoj noćnoj nezi. Karli nikad ne leže a da prethodno ne skine šminku, a ruke i lice maže arganovim uljem.

A video posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

4 Dobar i raznovrstan trening diže joj samopouzdanje – radi vežbe sa mnogo ponavljanja, ili sa tegićima, i lakšim i težim.

5 Noktima, kako kaže, pruža ogromnu ljubav. Posebno brine o zanokticama, koje maže arganovim, kokosovim, ili maslinovim uljem.

Pročitajte i … Figura top modela? Da, ako se pridržavamo njihovog strogog režima ishrane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA