Categories Zvezde

Zgodne kao Ema Votson

I male i velike princeze s jednakim nestrpljenjem radovale su se beogradskoj premijeri filma Lepotica i zver. Ekranizacija jedne od najlepših bajki danas konačno stiže u domaće bisokope, te je zbog toga zvezda dana Ema Votson, koja igra Lepoticu. Emina uloga ovde nije bila fizički zahtevna, ali verujemo da vas zanima kako ova holivudska lepotica održava figuru vitkom. Možda vas inspiriše na to da se i sami pokrenete i shvatite da je praktično minut do proleća. Pa, ako želite da ga spremno dočekate, poslušajte Emine savete.

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

 1. Tajna njenog savršenog tela krije se u intenzivnom kardio treningu. Ona vežba pet puta nedeljno, što uključuje i pilates i trčanje. Možda vam zvuči suviše naporno, ali Ema zaista uživa u vežbanju, pa to ne doživljava tako.

2. Uz kardio trening, glumica tri puta nedeljno diže tegove. Zapravo, u tegovima se krije i najveća tajna njenog zategnutog tela.

Foto: Guliver/Getty Images

3. Jednostavan, a dinamičan joga režim još jedan je od “trikova”, koji njeno telo čini atraktivnim.

4. I poslednja važna stvar je ta da Ema jede svežu i zdravu hranu. Nikada nije na dijeti, ali nikad ne jede fast food. Njena ishrana je uravnotežena i podrazumeva konzumaciju i ugljenih hidrata, i proteina, i masti, i minerala i vitamina – odnosno svega što našem telu treba da bi normalno funkcionisalo. Sveže vože i povrće su najvažniji deo njene ishrane. Voli i čokoladu, ali je uzima u veoma malim količinama.

Pročitajte i … Beauty & make up trikovi Eme Votson

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje”>>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA